Jeanette Renée

ER DU KLAR FOR VINTEREN?

 • Publisert: 10.11.2017, 22:37
 • Kategori: Annonse
 • Hei alle fine, 

  - annonselenke -

  Bilderesultat for snø

  Er dere klare for vinterkalde Norge? Det er nemlig ikke jeg.. Jeg har allerede hentet frem fjorårets vinterjakke og sko, men det er alltid spennende med noe nytt. Jeg er mer opptatt av klær og sko tilpasset vinteren enn noen andre årstider, rett og slett fordi jeg fryser så sinnsykt. Kanskje er det også på tide å oppdatere garderoben med litt nytt? For å være ærlig har nettshoppingen revet meg litt bort ifra å blogge i det siste, og jeg har blitt veldig dreven på å handle ting på nettet. Kan vel egentlig kalle meg en en "Nett-shoppaholic" nå og må vel egentlig vurdere en shoppe-stopp for en lang periode etter denne måneden. Før jeg gjør det må jeg få tak i nye klær jeg kan bruke i vinter, for jeg har planer om å trene bort vinteren. Haha wish me good luck!

  Bilderesultat for aktiv

  Jeg foretrekker å handle via disse nettbutikkene: 

  Zalando - er en serviceorientert nettbutikk for egentlig det aller meste. Zalando har ulike typer merker på klær, sko og tilbehør til barn, dame og herre. Merkevarene går i Adidas, Filippa K, Timberland, Jeffrey Campbell, Marc O´Polo mm. Frakten er alltid kostnadsfritt og man kan til og med sende varer i retur for bytte helt gratis! Du kan trykke HER hvis du ønsker å ta en titt.

  Nelly - er en ledende aktør innen mote på nettet. Nettbutikken er tilpasset kvinner og menn mellom 18 og 35 år. Nelly har sine metoder på å inspirere med flotte nyheter hver dag fra deres 700 forskjellige varemerker. De selger alt innen klær, sko, skjønnhetsprodukter, tilbehør og sportsklær. Ta en titt da vel! Du kan trykke HER for å komme deg inn til Nelly sin hjemmeside. 

  Intersport - er en av de aller største sportskjedene i Norge med hele 80 butikker spredt utover hele landet. De er utrolig dyktige på behovsanalyse og bruker mer enn gjerne tid på å finne det rette for deg. Intersport har både klær og utstyr tilpasset ulike idretter til barn, dame og herre. Du kan trykke her dersom du er på utkikk etter nye treningsklær eller utstyr. 

  Nike - Nike har utrolig spennende produkter til både kvinner og menn. Det fine med produktene til Nike er at de er veldig allsidige og passer alle. De har produkter til fotball, løping, basketball og studiotrening. Jeg har handlet mye hos Nike og er meget fornøyd! Hvis du ønsker å gjøre det samme kan du trykke HER

  X-life - X-life har blitt en av Norges største nettbutikker for aktive personer. De har freshe treningsklær, treningsutstyr til hjem og bedrift, samt alt av kosttilskudd for sport og helse. Jeg kjøpte min ellipsemaskin hos dem og fikk hele 30 % på den, med hjemlevering inkludert i prisen. De er kjente for deres raske levering og utmerket service i tillegg til fri frakt ved kjøp over kr. 500,-. Hvis du skulle være misfornøyd med varen spanderer dem alle fraktkostnader ved bytte og retur. Du kan trykke HER hvis du ønsker en aktiv vinter som meg!

  ❤ Renèe

   

  #Trening #Vinter #Snø #Kulde #VinterNorge #Aktiv #Shopping #Glede #Annonse #Handle #Treningsklær #Treningsutstyr #SportsGlede #Mosjon #Trim #Kosthold #Kosttilskudd #Glede #Reklame 

 • Publisert: 10.11.2017, 22:37
 • Kategori: Annonse
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  livetmitt93

  11.11.2017 kl.11:10

  nei :) men vil ha snø i jula da :) koselig det

  Jeanette Renèe

  11.11.2017 kl.12:06

  livetmitt93: Godt jeg ikke er alene! Jeg fryser så lett, og funderer egentlig på hvorfor jeg enda bor i vinterkalde Norge. Hehe
  Det hadde vært fint hvis man kunne velge å reise til vinteren for så å dra hjem igjen, men ikke bo i vinteren 70 % av året.
  Snøen er alltid fin, det begynte å snø her i går kveld.

  livetmitt93

  11.11.2017 kl.12:08

  enig der ja:)

  Jeanette Renèe

  11.11.2017 kl.12:26

  livetmitt93: :) God helg til deg.

  Skriv en ny kommentar

  hits